Klassisk massage Stenungsund

Välkommen på en välgörande massage hos Touched By Ebba

Bättre livskvalitet med massage

Varmt välkommen till Touched by Ebba när du är intresserad av massage i närheten av Stenungsund! Jag är certifierad medicinsk massageterapeut. När du vill boka massagebehandling hittar du min fina mottagning på Ånäsvägen 21 i Göteborg, men jag vänder mig även till närliggande städer såsom Stenungsund. Jag heter Ebba Tuominen är diplomerad medicinsk massageterapeut och certifierad av Branschrådet Svensk massage. Jag startade mitt företag 2012 och innan dess jobbade jag på Human Touch Body & Brain i Göteborg. Mitt absoluta mål är att hjälpa dig till en bättre livskvalitet och ser därför till att  individuellt anpassa varje behandling utifrån dina behov och mina kunskaper.

Jag använder mig utav olika massagetekniker för att uppnå absolut bästa resultat och jag lägger ner stort engagemang och känsla i mina behandlingar. Det innebär också att jag gärna söker orsaken till symtomen.

Metoden utgår ifrån djupgående klassisk massage där jag smärtreducerar och behandlar bland annat ryggskott, ischias, huvudvärk och migrän. Som förebyggande och rehabiliterande åtgärd rekommenderas mina behandlingar även till idrottare på elit- och motionsnivå.

Önskas företagsmassage kan du skicka mig ett mail så kan jag berätta mer och vi kan komma överens om ett upplägg som fungerar på allra bästa sätt. Alla behandlingar utföres med varm IR-madrass på bänken om man önskar! Vid betalning med Acti Way, Friskvårdskuponger, Epasi tillkommer 10%. Tänk gärna på 24 timmars avbokningspolicy. Läs gärna mer under tjänster för att se vilka behandlingar jag erbjuder och prisuppgifter. Välkomna!

 

Klassisk Massage

Massage är en vanlig form av friskvård och det är för att det har så många välgörande effekter. Jag anpassar alltid varje behandling efter varje kunds individuella behov för bästa resultat. Det går enkelt att boka tid via länken i menyn till Bokadirekt. Varmt välkommen!

Om mig

Mitt namn är Ebba och har drivit mitt företag i 12 år nu och jag älskar verkligen det jag gör. Att få hjälpa människor till bättre hälsa, mående och livskvalitet – det är svårlaget! Jag är diplomerad medicinsk massageterapeut och certifierad av Branschrådet Svensk massage.

Övriga behandlingar

Utöver klassisk massage erbjuder jag även bland annat lymfmassage, idrottsmassage, koppning och gravidmassage samt reikihealing. Du kan se prislista för de olika behandlingarna under fliken tjänster och hör gärna av dig om du undrar över något.